Nádasi Krisszel konzultáltam!

Tegnap, vagyis 2021, március 17-én kettőtől kicsivel több, mint háromig beszélgettem Nádasi Krisszel, egy könyvíróval, lektorral és szerkesztővel.

Ha minden jól alakul, akkor a jövőben ő fog nekem segíteni, hogy a könyv/eim megjelenhessenek akár a boltok polcain is.

Az Ikercsillag sorozat kapcsán konzultáltam Krisszel. Átbeszéltük az első kötet elejét, és azt kell, hogy mondjam, azért a nagyjából tizenkétezer forintért, amit fizettem érte, sokkal több mindent kaptam, mint amit vártam.
Leginkább jó nagy inspirációt, hogy igenis, jó lesz az írásom.

Krisz javarészt abban segített a konzultáció szolgáltatás keretein belül, hogy az ötletem hogyan legyen egyedibb, illetve fontos tanácsokat kaptam például a prológus mellőzését illetően, illetve arra vonatkozóan, hogy az olvasót hogyan tartsam a könyvem fokságában, vagy, hogy legyen-e második, harmadik kötete a sorozatomnak.
Ugyanakkor felhívta rá a figyelmem, hogy csak óvatosan az első könyvet sorozatírós elgondolással, ugyanis az, aki még nem rendelkezik névvel, könnyen belebukhat egy ilyenbe már az elején is.

Sajnos a járvány miatt személyesen nem tudtam elmenni hozzá, és úgy megbeszélni a dolgokat, de Skypeon ez minden további nélkül meg tudott valósulni.

Egyhamar biztos, hogy nem, de lehetséges, hogy a jövőben ismét konzultálni fogok Krisszel, hogy akkora sikert hozzon a könyvem, mint amekkorát én szeretnék, ugyanis meggyőződésem, hogy elérhetem, amit szeretnék.

Mindenkinek ajánlani tudom Nádasi Kriszt, aki regény, novella, esetleg szakkönyv írásával foglalkozik, és tanácsra, vagy bármilyen könyvírási segítségre van szüksége!

A stílusa rendkívül laza, ugyanakkor figyel a részletekre, és tényleg nagyon tapasztalt az írás terén.

Ő az, akit csak el tudok képzelni arra, hogy akár a kezdő íróknak, vagy már a profibbaknak is tud segíteni, természetesen kedvező áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük