Töretlen hűség

Daniel is megkapta az üzenetet Eliastól, mikor megnézte a Messengerét.
Az agya teljes fordulatszámon pörgött, ugyanis nem látott összefüggést Aitana elrablása, és Zoey kamerás akciója közt, ami esetleg stimmelhetett volna.
Tegnap este úgy döntött, megszűnteti a jelenlétét a Skypeon, amiről már az összes barátja tudott. Így Messengeren létrehozott egy csoportot, amibe felvette Jessicát, Lorenzo-t és Maximust.

Figyeljetek, írta. Bizonyára mindannyian értesültetek már arról, hogy Aitanát elrabolták.
Gondolkodtam rajta, hogy mi lehetett az oka, de nem jutottam semmire. Már nem is a F F-be jár, szóval ez csak még tovább bonyolítja ezt a furcsa helyzetet.
Ezért arra gondoltam, mikor mindenkinek jó, és, ha úgy el tudtok vonulni, hogy ne bukjatok le, akkor esetleg beszélhetnénk hívásban.
Ha úgy gondoljátok, még fel kellene vennünk valakit a csoportba, akit esetleg érdemes lehet, akkor legyen így, én nem bánom.

Hú. Akkor leszünk egy jópáran, jött az üzenet, ám nem Messengeren, hanem Dan videotelefonján.
Lorenzo írta, aki létrehozott ott is egy csoportot, ahová Jessica, és ő is fel volt véve.
Én se bánom, osztotta Jessica barátja véleményét. Csak attól tartok, hogy ki fog derülni a tanárok számára.
Sajnos számolnunk kell már ezzel a lehetőséggel is, küldte a nem túl biztató üzenetet Daniel. Hát még akkor, ha elmondjuk a többieknek a Materius dolgot.
Áh, ebből baj lesz, srácok, tette hozzá Jessica.
Lorenzo: Ne legyetek már ilyen kedveszegettek, különben én is mindjárt depis leszek itt miattatok! Mosolygó emoji. Elrith, és Xienor is azt mondta, ha emlékesztek, segítenek, amint lesz valami ötletünk. Szóval nincs para.
Jessica: Kösz szépen. Csalódott arc emoji. Két Materius mester szavának aztán kurvára sokat hihetünk. Oké, hogy adták ezt a cuccot, amin keresztül tudunk beszélni. De mi van, ha mégsem segítenek, csak tétlenül nézik nem is tudom én honnan, ahol vannak, hogy mi egyre nagyobb bajba kerülünk?
Daniel: Bízz bennük. Még ha nem is tudsz, akkor legalább csak próbálj meg. Tudom, idegesítő ez a hozzáállásom, ahogy tegnap mondtad is. De nem tehetünk mást, mint akár szó szerint is veheted, vakon bízni abban, hogy minden helyre jön.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük